Ez az oldal cookie -kat használ. Az oldalon való böngészéssel hozzájárul a cookie -k használatához.

Kollekciók


Mutat:
Rendezés:

Avengers félfojtó nyakörv

Az Avengers-es textillel díszített féfojtó nyakörv kérhető 2; 2,5; 4 cm szélességben. A nyakörv készítésekor nem használunk műanyag alkatrészeket, így tartósabb, erősebb lesz a nyakörv. ..

3.500 Ft

Avengers jutitartó ( nagy )

 A nagy jutalomfalat tartónkba kb 750 gr-nyi száraz táp fér így akár egy kutyasuli, akár egy hosszú séta alatt kifogyhatatlan készlet lehet velünk. Arról már nem is beszélve hogy játék, kötél kishurka is belegyűrhető. Belseje a tőlünk megszokott..

4.200 Ft

Avengers kis válltáska

A kis válltáska kiválóan alkalmas kutyaséta alkalmával kakiszacsi, telefon, kulcs papírzsepi stb tárolására, könnyű, kicsi mégis erős gyöngyvászonból készül. Praktikus cipzáros zsebekkel. ..

3.800 Ft

Flyball Nagy Válltáska

Flyball Nagy Válltáska.Flyball hangulat a pályán kívül is, mutasd meg másoknak is mennyire is bírod ezt a Sportot...vagy csak egyszerűen élvezd, ahogy mások irigykedve bámulnak megjelenésedre.Saját tervezésű grafikával ellátott nagy Válltáska a Flyba..

6.600 Ft

Karácsony 2015 szet.

2015 Karácsonyos szettünk egy db szabadon váasztható típusú nyakörvet valamint egy db 120 cm hosszúságú pórázt tartalmaz. A szalag mintára kérhető vadállatos, mikulásos valamint fajta sziluettes minta. A szalagok zöld, lila, szürke, pink, kék, s..

5.400 Ft