Ez az oldal cookie -kat használ. Az oldalon való böngészéssel hozzájárul a cookie -k használatához.

Póráz

BloomPet pórázok fejlesztésnél az elsődleges szempont, hogy az elegáns, divatos megjelenés mellett biztonságosak is legyenek kedvenceink számára. 

Az általunk használt anyagok és alkatrészek a lehető legjobb minőségűek, természetesen még így is előfordulhat anyaghiba. A BloomPet rendeltetésszerű használat esetén bekövetkezett meghibásodásokra élettartam garanciát vállal, egyéb esetben ( pl megrágta a kutya ) kedvezményes javítási díjjal vállaljuk a póráz felújítását.

Ahogyan a kutya nyakörveink esetében is pórázaink alapanyagai is korlátozott mennyiségben hozzáférhetőek, annak érdekében hogy az általad vásárolt felszerelés a későbbiekben is egyedi legyen, ne sétáljon szembe veled az utcán.

A textil alapanyagaink minősítése megfelel az Ökotex 100 Standardnak. Gyártásuk a legmagasabb színvonalon folyik, így nyugodt szívvel használjuk őket nyakörvek, pórázok, játékot vagy egyéb kiegészítők gyártásakor.

A pórázak mosógépben 40°os általános mosásban is moshatóak, bírják a strapát.

A BloomPet egyedi pórázak többféle típusban és kivitelben készülnek, hogy mindenféle helyzetre találhass nálunk megoldást.

Jelenleg nincsenek termékek ebben a kategóriában.