Ez az oldal cookie -kat használ. Az oldalon való böngészéssel hozzájárul a cookie -k használatához.

Szettek


Mutat:
Rendezés:

Fényvisszaverős szett

Tartalmaz 1 db 120 cm-s bélelt fogókájú pórázat, és egy db szabadon választható bélelt nyakörvet.A szett nyakörv és a póráz fogó része softshellel bélelt a kényelmesebb használat érdekében. Az ár tartalmaz 1 db 15 karakteres feliratot a nyakörvre val..

6.500 Ft

Flyball Nyakörv és Póráz Szett

Flyball  Nyakörv és Póráz Szett.Flyball hangulat a pályán kívül is, mutasd meg másoknak is mennyire is bírod ezt a Sportot...vagy csak egyszerűen élvezd, ahogy mások irigykednek kutyusod megjelenésére.Saját tervezés grafikával ellátott Nyakörv é..

6.000 Ft

Karácsony 2015 szet.

2015 Karácsonyos szettünk egy db szabadon váasztható típusú nyakörvet valamint egy db 120 cm hosszúságú pórázt tartalmaz. A szalag mintára kérhető vadállatos, mikulásos valamint fajta sziluettes minta. A szalagok zöld, lila, szürke, pink, kék, s..

5.400 Ft

Kölyök nyakörv-póráz szet

15mm széles bélelt, hímzett kölyök szett. Hogy a gazdinak ne legyen más dolga csak sétálni a kölyökkel. Puha softshell bélésének köszönhetően kényelmes és mutatós. A szet 120cm hosszú 20 mm széles pórázat valamint megjegyzésben egyeztetett ..

5.000 Ft

Minion szet

Minion szettünk tartalmaz egy db sima pórázt és egy sima nyakörvet. A póráz fogó része valamint a nyakörv softshellel bélelt. Igény szerint kérhető hozzá kis vagy nagy méretű jutalomfalat tartó...

6.000 Ft

Puppy, Kölyök kutya csomag

A BloomPet puppy csomagok segítséget nyújtanak tenyésztőknek és kezdő gazdiknak a kis jövevények érkezésekor. Tartalmaznak mindent ami a kölyök kutya érkezéséhez kell, így az első együtt töltött időszakban nem kell felszerelések után kutatni, maximál..

7.500 Ft

Star Wars szet

Star Wars-os szettünk egy db normál pórázt és egy 4 cm széles félfojtó, bélelt nyakörvet tartalmaz. Igény szerint kérhető hozzá kis vagy nagy jutalomfalat tartó foszforeszkálós mintával. ..

6.000 Ft