Ez az oldal cookie -kat használ. Az oldalon való böngészéssel hozzájárul a cookie -k használatához.

Kutya Overál

Kutya Overál

Kutya Overál


BloomPet saját készítésű Kutya Overál kínálata azon gazdik számára, akiknek fontos a minőség és a tartósság. Az általunk kézzel készített kutya overálok közepes mérettől elérhetőek ( XS - S méretű kiskutyák számára nem készítünk kutyakabátot, kutyaruhát) így ezeket főként nagyobb testű kutyáknak ajánljuk. A Kutya Overálok kialakítása a kutyusok anatómiájához igazított, így használatuk nem korlátozza kedvenceink mozgását, de mégis a kutyaruháktól elvárható összes plusz pozitív tulajdonsága megmarad. 

BloomPet Kutya overálok többféle színben és fazonban elérhetőek, ide tartoznak a népszerű kutya esőkabátok, valamint a kutyáknak készült pamut aláöltözetek és a sima kutya overálok is.


Miért más a BloomPet kutyaruha?

- A BloomPet kutyaruhákra 2 év teljes körű garanciát vállalunk, valamint
- a garanciális időszak lejárta után is vállaljuk a BloomPet ruhák javítását is, így hosszú évekre biztosíthatja kedvence ruházatát.

Mutat:
Rendezés:

Pamut Aláöltözet ( Overál )

A pamut kutya aláöltözet, 95% pamut és 5% lycra összetételű anyagból készült, rugalmas ruházatok, amik aláöltözetnek, otthoni viseletnek kiválóan alkalmasak. Ezeknél a ruháknál nem használunk sem cipzárt sem patentot, tépőzárat vagy egyéb behúzó..

3.900 Ft

Softshell kutya overál - átalakítás alatt. részletek hamarosan

A Softshell kutya overáljaink egyrétegű softshell ( vízálló / lélegző ) anyagból készülnek. A ruha kialakításából valamint az anyag szerkezetéből adódóan nagyon kényelmes kedvenced számára, könnyű mozogni benne. Kutya overálokat csak közepe..

8.500 Ft